Loader
 

Lifestyleshoot baby Karlijn

Baby Karlijn

Op woensdagochtend 21 juni mocht ik de (precies) 1 maand oude baby Karlijn fotograferen in een lifestyleshoot. Extra leuk vond ik het dat het op midzomer (de langste dag) plaatsvond, daar heb ik stiekem toch iets mee. Na eerst even rustig met elkaar te praten en de gang van zaken tijdens de lifestyleshoot uit te leggen, pak ik mijn camera en ga aan de slag.

 

Samen met papa en mama hebben we een prachtige fotoserie gemaakt in en om het huis. En wat was je lief Karlijn! Je vond het allemaal prima, als je maar lekker vastgehouden werd en mocht slapen. En natuurlijk op z’n tijd lekker even mocht drinken. Heel relaxed konden we verschillende dingen doen. Lekker bij papa zitten of knuffelen met mama. Kijken naar die leuke tuimelaar, die nu al je volledige aandacht kreeg.

Tussendoor nog even een luier verschonen, dat was zo gepiept. Vaak fotografeer ik dan de voetjes en/of handjes en kijk ik even in de babykamer naar details, zoals knuffels, speeltjes, decoratie en eventueel of persoonlijke cadeautjes. Maar ik moest nu wel snel zijn! Want papa en mama waren al heel bedreven in het verschonen, binnen no-time was je weer klaar!

 

“Wij hebben de fotoshoot als erg relaxed en natuurlijk ervaren… “

Vooraf hadden we al een beetje besproken wat er wel en niet op de foto mocht en of er speciale wensen zijn. Dit zijn voor mij handige richtlijnen, maar ze staan niet vast. Wijzigen kan altijd nog. Zo konden we deze dag heerlijk met Karlijn naar buiten op die prachtige midzomerdag met aangename temperaturen en een heerlijk zonnetje. En van die mogelijkheid maken we natuurlijk graag gebruik!

Een kleine twee weken later kon ik een mooie selectie via WeTransfer afleveren aan de trotse ouders en met toestemming mag ik er een aantal met jullie delen!