Loader
 

Albums en opties

Albums en opties voor vergrotingen om optimaal te kunnen genieten van de foto’s

Trots op je gezin en kind(eren). Een moment om te koesteren, daarom laten de meeste gezinnen foto’s maken door een professioneel fotograaf. Vooraf hebben jullie je verdiept in de mogelijkheden en stijl van de fotograaf, met het bijbehorende kostenplaatje. Maar wat krijg je nu precies? En wat zijn de mogelijkheden om de foto’s te presenteren of op te hangen. Om jullie een beetje een beeld te geven van wat je bij ons kunt verwachten geven we hier graag meer informatie over onze albums en opties. Meer weten over de kosten? Kijk dan bij onze tarieven.

Ons standaard album

Foto’s van jullie gezin verdienen het om veel en vaak bekeken te worden. Voor ons is het dan ook een hele bewuste keuze om bij onze fotoshoots de mogelijkheid tot een professioneel opgemaakt album te kunnen bestellen. Het betreft hier een album vanaf de maat 15×15 cm met linnen kaft, waarvan je zelf de omslagkleur mag bepalen uit een selectie stalen. Deze albums hebben 20 pagina’s van hoge kwaliteit met vlakliggende bladen. Daarnaast zijn de foto’s afgewerkt met een vuil afstotende coating. Dus ook de kleintjes kunnen lekker meekijken…

Wij kiezen heel bewust voor kwaliteit en laten onze albums maken door een Nederlands bedrijf uit de regio, dat zich gespecialiseerd heeft in het maken van foto-albums. Met topkwaliteit, breed assortiment en het kunnen meedenken in de persoonlijke wensen, kenmerkt deze leverancier zich. Met hun topservice kunnen wij onze foto’s als een prachtproduct afleveren, waar jullie als klant nog jaren plezier van zullen hebben.

Album formaten

Zouden jullie graag een groter formaat album willen hebben dan  het formaat 15×15 cm? Dan is dat tegen een meerprijs mogelijk. Onze albums kunnen geleverd worden in de vierkante formaten 20×20 cm, 25×25 cm en 30×30 cm. Staande en liggende formaten zijn mogelijk in de afmetingen 15×20 cm, 20×30 cm, 30×40 cm en 30×45 cm.

Bij meerdere fotoshoots is het mogelijk om een verzamelalbum te laten maken. Bijvoorbeeld bij een zwangerschapsshoot, geboorte- en newbornreportage kunnen de 3 losse albums vervangen worden door 1 uitgebreid album van 30-40 pagina’s. De prijs wordt dan verrekend. Vaak is het dan ook mogelijk om voor een wat groter album te gaan 20×20 cm is hiervoor bijvoorbeeld een mooi formaat. Uiteraard hebben deze albums dezelfde afwerking.

Beschermdoos

Onze albums zijn van een mooie kwaliteit en dit wil jullie uiteraard netjes houden. Het is mogelijk voor elk album een beschermdoos aan te schaffen. Deze wordt dan van hetzelfde materiaal gemaakt als het album zelf, zodat het een mooi geheel vormt. Het album blijft dan strak in vorm en zakt niet uit. Daarnaast wordt het een mooi item om in de boekenkast of op de boekenplank te bewaren.

USB-stick voor alle digitale bestanden

Het afleveren van de digitale bestanden gebeurt standaard via een WeTransfer. Dit zijn hoge resolutiebestanden die gebruikt kunnen worden voor het afdrukken van de foto’s en vergrotingen aan de muur. Daarnaast bieden wij de bestanden aan via onze site om de foto’s te bestellen of te delen met familie en vrienden zonder veel gedoe (gewoon de link en pin delen).

Vind je dit niet prettig om de bestanden via WeTransfer te ontvangen en hebben jullie deze bestanden graag tastbaar op een USB, dan is dit uiteraard mogelijk. De USB van 8gb komt in een doosje die bijpassend is bij het album. Maar er is nog een optie…

Album, bewaardoos en USB ineen!

Houd alles lekker compact bijeen met deze combinatie. Bescherm het album en bewaar dit samen met de USB veilig in 1 box. Het album kan besteld worden in de formaten 20×20 cm, 25×25 cm, 20 x 30 cm en 30 x 30 cm met passende bewaardoos. In deze bewaardoos is ruimte voor een USB van 16 gb die eveneens in dezelfde stijl is uitgevoerd.

Bestel een extra boekje voor opa’s en oma’s…

Natuurlijk is het prachtig als je zelf regelmatig even het album kunt bekijken. Maar vergeet ook vooral de trotse grootouders niet… Onze ervaring leert dat zij het geweldig vinden om te kunnen pronken met hun kleinkinderen. Het is eenvoudig om extra albums bij te bestellen. Wij adviseren vaak het formaat 15×15 cm, omdat dit makkelijk in de ‘handtas’ meegenomen kan worden.

Online bestelgemak…

Naast het afleveren van een album, zetten we de gemaakte foto’s online op onze eigen site. Uiteraard is dit beveiligd met een pincode. Jullie bepalen zelf wie de foto’s ook kunnen bekijken, door de link met pincode te delen. We kiezen er wel bewust voor om niet alle foto’s te publiceren. Zo wordt er uit een geboortereportage altijd een discrete selectie gemaakt. Uiteraard worden wel alle foto’s digitaal aan jullie afgeleverd.

Naast het bekijken van de foto’s op de Photowall, kan er ook doorgeklikt worden naar de webshop. Ook hier geldt dat we kiezen voor kwaliteit. Achter deze webshop zit een vaklab, die alleen voor professionele fotografen afdrukken en vergrotingen maakt. Dit merk je aan het soort papier, de kleurbeleving en de aangeboden mogelijkheden en levensduur van de producten en betrouwbaarheid. De fotoreportage blijft ca. 2 maand actief. Daarna worden de foto’s opgenomen in ons bedrijfsarchief.

Iets anders aan de muur

Iedere vergroting moet tot zijn recht komen. Dit is afhankelijk van de ruimte waar het komt te hangen, het soort materiaal waarop het gedrukt wordt, lijst en/of passepartout en het formaat van de afdruk. Wij geven jullie graag advies als de keuze lastig blijkt. Wij hebben contact met diverse leveranciers die hoogwaardige producten leveren en kunnen jullie voorzien van een goed advies. Juist als jullie niet iets standaards willen.

Om jullie alvast een beetje inspiratie te geven: Wij zijn reseller van o.a. Ogu™, Woodprint Bloxit en Rondfoto. Daarnaast hebben wij diverse stalen van lijsten en passepartouts in huis. We vertellen graag wat er mogelijk is en denken graag met jullie wensen mee. Want wij weten, dat iets moois aan de muur lang blijft hangen…