Loader
 

Cadeaubon bestellen

Ben je op zoek naar een super origineel cadeau? Kies voor een NewLife cadeaubon! Je kunt een bon op waarde aanvragen of kies bijvoorbeeld voor een product of fotoshoot cadeau (tarieven). De NewLife cadeaubon is 2 jaar geldig en alleen te verzilveren bij NewLife Photography te Markelo.

 

Cadeaubon via post

Op het moment dat ik de aanvraag binnen heb en alle gegevens compleet zijn, zal ik een factuur per mail versturen. Zodra de betaling binnen is, wordt de bon gemaakt en eventueel feestelijk verpakt en verstuurd. Maar ophalen mag natuurlijk ook…

Gegevens aanvrager cadeaubon

  Maak hieronder een keuze (prijzen incl. BTW):

  Mogen wij de bon versturen?

  Vul dan hieronder het adres van de ontvanger in. Wil je de bon zelf ontvangen of haal je de cadeaubon op bij NewLife Photography? Dan hebben we alle gegevens en kun je nu het formulier versturen.

  Contactgegevens

  NewLife Photography
  Marian Waanders
  De Wanne 35
  7475 GE Markelo

   

  (0547) 820 995
  KVK: 53319869
  info@newlifephotography.nl

   

  Copyright

  Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Marian Waanders (NewLife Photography & VerzinHet Fotografie). Deze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, online of offline. Onze algemene voorwaarden kun je hier downloaden.