Loader
 

CakeSmash Feije

Via Facebook hebben we een tijdje geleden een win-actie gehouden voor een NewLife Photography Cakesmash fotoshoot in samenwerking met Maarkelse Zoetigheden. Uit de reacties hierop hebben we een loting gedaan en de winnaar was Feije. Hij mocht zich met mama in de studio melden voor de fotosessie…

Alweer bijna een maand geleden was de afspraak met dit stoere mannetje bij mij in de studio gepland Cakesmash fotosessie. Alles stond klaar, eerst maar even rustig bij mama op de arm wennen aan de studioruimte. De kleuren voor deze set waren blauw met een beetje groen en hout accenten. Een stoere set voor een stoere jongen! Mama had ergens al een leuk bijpassend tuinbroekje gevonden en het petje is een van de accessoires die we in de studio hebben liggen. Zo hadden we een mooie set bij elkaar.

Maarkelse Zoetigheden verzorgde de taart, geheel naar wens van Feije. Dit keer werd de taart speciaal in de kleur blauw gemaakt als een ‘te’ grote cup cake. Bovenop zaten sterretjes in 2 kleuren blauw en voorop stond groot het nummer ‘1’. Met een lekkere vulling en bovenop natuurlijk een heerlijke boter crème. Want juist dat geeft natuurlijk het maximale effect als Feije er lekker met zijn vuistjes in zou gaan slaan. (Tip: Maarkelse Zoetigheden maakt ook mooie en lekkere verjaardagstaarten, waar dan waarschijnlijk niet in ‘gemept’ mag worden, hihi.)

Na een tijdje rondgekropen te hebben, begonnen we met een paar ‘schone’ foto’s van de set met Feije en introduceerden we ‘de taart’. Het was wel duidelijk dat kleine oogjes ook groot kunnen worden! Feije vond de taart toch wel een beetje spannend hoor. Met hulp van zijn moeder heeft hij wat hapjes geproefd. Voorzichtig ging eerst 1 vingertje in te taart, heel voorzichtig werd een hapje geproefd en daarna nog 1…

Mama heeft nog een beetje geholpen en zelfs nog een paar koekjes verstopt in de taart. Het resultaat was een ‘bescheiden kliedderboel’, en hebben we mooie foto’s kunnen maken. Weet je, het is nooit helemaal te voorspellen bij kindjes van deze leeftijd hoe ze reageren. Wat ze leuk vinden en ook wat ze spannend vinden, maar dat hoort er allemaal bij.

Van mama begreep ik dat de foto’s gebruikt gaan worden voor de uitnodigingen voor je verjaardag die binnenkort plaatsvindt. Feije, we hopen dat je het leuk gevonden hebt en misschien tot ziens in de toekomst!

(Wil je zelf ook graag een Cakesmash fotosessie boeken? Hier vind je meer informatie of boek direct een fotoshoot…)