Loader
 

Jullie oogappeltje(s) worden groot. Ieder kind heeft zijn eigen karaktertrekjes. Herken je die speciale trekjes al terug van jezelf? Een perfecte manier om juist deze ontwikkeling van een kind vast te leggen is een Fine Art Portret. Dit een andere manier om jezelf te laten fotograferen. Het draait vooral om gevoel en rust in de foto en aandacht voor detail in de bewerking. De schoonheid van het ‘zijn’ zonder tierlantijntjes, zowel in kleur als zwart/wit. Een Fine Art Portret is uitermate geschikt voor kinderen, maar zeker ook volwassenen.

Wat kun je verwachten bij een Fine Art Portret

Een Fine Art Portret is fascinerend om naar te kijken. Niet zomaar voor eventjes, maar jarenlang. De zorgvuldigheid waarmee is gekozen voor een bepaald concept, een interessante compositie en een passend kleurenpalet zijn bepalend. Het portret zegt iets over de persoon. Het maken van zo’n gecomponeerd portret is een proces, waarin dit eigen verhaal een belangrijke rol speelt.

 

Het maakproces van een Fine Art portret is een intensief. Nadat ik jullie verhaal heb gehoord bij de kennismaking, komen de ideeën op tafel en wordt er eerste opzet geschetst. Zo maak ik de eerste keuzes. Wie moet erop, en hoe? Wat wordt de vlakverdeling en compositie? Waar komt het portret te hangen en hoe kunnen we het laten aansluiten op het interieur qua stijl, kleurgebruik en grootte? Hoe wordt het afgewerkt? Na de eerste conceptschetsen voor de fine art compositie, kostenindicatie en akkoord kunnen we verder met de planning. Tijdens een speciale fotoshoot, op locatie, thuis, buiten in de natuur, of in een studio maken we alle foto’s.

 

Na het maken (en verzamelen) van het beeldmateriaal voor het portret, begin ik aan het meesterwerk. Het bewerken van een Fine Art Portret neemt tijd in beslag. Tijdens dit proces worden jullie op de hoogte gehouden van de vorderingen. Het digitale eindresultaat laat ik je graag zien tijdens een speciale viewing. Mochten er nog zaken aan het licht komen die gewijzigd moeten worden, dan is daar binnen redelijkheid nog ruimte voor.

 

Na akkoord wordt het Fine Art Portret op de vooraf afgesproken manier afgewerkt (eventuele wisseling van de afwerking kan van invloed zijn op de prijs). Wij adviseren indien gewenst graag bij het inlijsten van het beeld bij een lijstenmaker naar jullie. Het eindresultaat is een exclusief en heel uniek Fine Art Portret, samengesteld met moderne techniek en authentiek vakmanschap!

 

Hoe reserveer ik?

Reserveren kan via de bovenstaande reserveerknop, vul het formulier in of bel ons. Geef bij voorkeur enkele voorkeursdata aan voor een kennismakingsgesprek. Na het kennismakingsgesprek bij overeenstemming wordt er een passende planning opgesteld.

 

Wat ontvang je?

Uiteindelijk ontvang je het Fine Art Portret naar wens op het juiste formaat en afwerking, volgens de gemaakte afspraken.