Jarige Jobs en Jetjes

Is jouw kleintje binnenkort jarig en wordt hij/zij 1 jaar? Grijp dan je kans! Of ken je iemand met een kleintje die bijna jarig is? Geef ze een tip zodat ze ook kans maken op deze Cake-Smash fotoshoot.

Wat kun je winnen

Deze shoot staat garant voor een kliederboel en is supergrappig. Jullie kleintje zal het fantastisch vinden en dat zie je terug in een prachtige en originele fotoserie. Als kers op de taart ontvang je er ook nog een vet cake-smash-filmpje bij!

 

De actie loopt tot 6 mei 2018, de winnaar zal via deze Facebookpagina op 7 mei 2018 bekend gemaakt worden.

 

Actievoorwaarden

Je kindje wordt 1 in de maand mei, juni of juli

De foto’s en film zullen voor promotiedoeleinden van NewLife Photography gebruikt worden

Alleen de voornaam van jullie kindje zal vermeld worden

De shoot vind plaats in week 20 in de omgeving van Markelo

Je ontvangt het ca. 5 foto’s in hoge resolutie en het filmpje per WeTransfer ca. 2 weken na de shoot

Doe mee met onze Cake-Smash Actie!

Meld je via onze facebooksite van NewLife Photography aan voor 6 mei 2018 en laat in de reactie achter op welke datum jullie kleintje jarig is. En wie weet win jij deze fotoshoot! Is je kindje niet in de maand mei, juni of juli jarig? Dan krijg je van ons 20% korting op een Cake Smash fotoshoot door via onderstaand formulier te boeken voor 6 mei 2018. En ook onder deze boekingen verloten wij nogmaals 1 gratis fotoshoot onder dezelfde voorwaarden. Uiteraard zal de shoot op een later moment in overleg plaatsvinden.

Vul onderstaand formulier in of boek telefonisch (0547) 820 995.

Ik wil graag boeken voor een Cake Smash Shoot met 20% korting en ga akkoord met de actievoorwaarden. Hiermee maak ik kans op een gratis fotoshoot.

Tip!

Is je kindje bijna 1 jaar en ben je op zoek naar een originele uitnodiging? Dan is de Cake Smash shoot een aanrader. Het is fun voor jou en je kleintje, met een mooie fotoserie als kers op de taart!