NewLife Photography

Als fotograaf voor NewLife Photography is iedere fase een feestje om te fotograferen. Het begin van jullie gezin, de (eerste) zwangerschap. Een hele spannende en speciale tijd. Hoe zal jullie leven veranderen? Welk mensje zal jullie leven verrijken? En daarna volgen die bijzondere mijlpalen in het leven van ieder kind. Het hoofdje optillen, zelf kunnen gaan zitten en die eerste verjaardag, momenten om nooit te vergeten.

 

Bij NewLife Photography hebben iets met de vergankelijkheid van momenten: mooie, lieve, emotionele momenten. Die willen we vastleggen, voor altijd bewaren als meer dan een herinnering. Bijvoorbeeld een Cake Smash shoot voor de eerste verjaardag, die garant staat voor een kliederboel en veel pret. Of een Lifestyle Reportage tijdens een wandeling, waarbij jullie gezin ongedwongen gefotografeerd wordt.

 

Misschien komen er nog meer kindjes. Of is jullie gezin al compleet? Dan zijn gezinsfoto’s prachtig om te laten maken. Foto’s gemaakt in de studio of misschien wel op locatie? Of kiezen jullie voor de gemoedelijke NewLife Photography ‘De Wandeling‘? Ontspannen en ongedwongen genieten van een omgeving die iets voor jullie betekent, in een magazine-achtige stijl?

 

NewLife Photography is gevestigd in Markelo, laat je inspireren, en ontdek de mogelijkheden. In het linker uitklapmenu vinden jullie meer informatie over de verschillend shoots bij NewLife Photography. Je kunt bij ons terecht voor Zwangerschaps-, Geboorte-, Newborn-, en Portretfotografie voor het jong (aanstaande) gezin. Of kies voor een Cake Smash shoot, De Wandeling, Welkom in de Wereld of een Lifestyle Reportage. Wil je meer weten? Bel 0547-820 995 of mail naar [email protected].

geboortefotografie-happix-markelo-MVDK_20150821_0095
newlife-photography-marian-waanders-mvdk_20151102_5005
newlife-photography-marian-waanders-mvdk_20141115_0254