Baby’s eerste jaar

Het eerste jaar van jullie kindje is één groot feest. Alles is nieuw en spannend. Van een hulpeloze baby verandert jullie kleintje in een dreumes, die kan brabbelen en staan.

Prachtige aanvulling voor het babyalbum

Natuurlijk maken jullie van alle mijlpalen zoveel mogelijk foto’s. Ik leg de belangrijkste in 4 mini-shoots vast. Een prachtige aanvulling voor jullie babyalbum.

 

Wat kun je verwachten bij Baby’s eerste Jaar?

Baby’s eerste Jaar bestaat uit 4 mini-shoots. We beginnen met de Lifestyle Reportage. Deze reportage zal thuis plaatsvinden, bij voorkeur binnen 2 weken na de geboorte. Rond de leeftijd van 4 maanden kunnen de meeste baby’s op hun buik liggen en hun hoofd optillen. Wanneer ze 8 maanden zijn, mogen de kleintjes laten zien dat ze ook al goed op hun billetjes kunnen zitten. En als uitsmijter mogen ze rond hun eerste verjaardag lekker in een taartje meppen, tijdens een mini Cake Smash shoot.

 

Hoe reserveer ik?

Reserveren kan via de bovenstaande reserveerknop, vul het formulier in of bel. Zodra jullie kleintje geboren is, nemen jullie contact met me op om een datum reserveren. Bij voorkeur plan ik de datum voor de Lifestyle Reportage binnen 2 weken. Aansluitend op de Lifestyle Reportage plannen we de drie vervolgdatums. Jullie zijn dan verzekerd van een plekje in onze agenda. Hebben jullie een ‘geplande’ bevalling? Dan kunnen jullie de shoot uiteraard al eerder reserveren.

 

Wat ontvang je?

De Baby’s eerste Jaar samengestelde shoot kost € 450,00. Per shoot worden er ruim 30 foto’s gemaakt. Totaal zullen jullie rond de 125 bewerkte foto’s in hoge resolutie ontvangen. Je ontvangt de foto’s telkens binnen 2 weken na de shoot, zodra de factuur is voldaan. De foto’s zijn van hoge kwaliteit en geschikt om naar wens af te drukken op groot formaat. De foto’s worden als extra service op deze site geplaatst onder klant-login, uiteraard beveiligd met een wachtwoord (photowall, slideshow & bestelopties). Zo kun je de foto’s ook makkelijk delen met familie en vrienden.

 

Extra opties

Wil je de serie in een bewaardoosje op USB ontvangen? Dit is tegen een meerprijs mogelijk. Ook kun je een midi- of maxi-album bestellen, deze leveren we standaard met zwart lederen kaft (zie tarieven). Wil je iets unieks aan de muur? Ik adviseer jullie graag! Een foto delen via social media? Geef dit aan mij door, dan zal ik binnen een werkdag een selectie van foto’s aanleveren waaruit jullie kunnen kiezen.

 

Baby's eerste jaar is ook een prachtig kraamcadeau om samen met vrienden of familie te geven aan de kersverse ouders...

newlife-photography-marian-waanders-mvdk20140318_0083
newlife-photography-marian-waanders-mvdk_20151101_4856
mvdk20130715_0128