Cake Smash

Baby’s worden groot en wat gaat dat snel! Een prachtige manier om jullie kleintjes eerste (of tweede) verjaardag te vieren is een Cake Smash shoot.

Kliederboel, maar supergrappig

Deze Cake Smash shoot, die garant staat voor een kliederboel, is super grappig. Jullie kleintje zal het fantastisch vinden en dat zie je terug in een prachtige en originele fotoserie!

 

Wat kun je verwachten bij een Cake Smash shoot?

De taart wordt gemaakt door Maarkelse Zoetigheden en de kleuren worden in overleg met jullie bepaald. Je kunt kiezen voor een grote cupcake of een bolcake model. De taart wordt op de afgesproken datum afgeleverd bij mijn studio. Hier staat de studioset (samengesteld in overleg met jullie) al klaar.

 

Zelf kunnen jullie kleding en eventuele leuke persoonlijke accessoires meenemen. Zo worden het unieke foto’s afgestemd op jullie wensen. Bij Maarkelse Zoetigheden kun je overigens ook verjaardagstaarten bestellen, zeker een aanrader om de visite mee te verrassen. Niet alleen zien deze taarten er prachtig uit, ze smaken ook nog eens heerlijk! Naast de taart zal een naamslinger van stof speciaal voor jullie kleintje gemaakt worden. Deze slinger krijgen jullie na afloop van de shoot cadeau.

 

Hoe reserveer ik?

Gebruik  de bovenstaande reserveerknop en vul het formulier in of bel mij. Graag hoor ik wanneer jullie de shoot willen laten plaatsvinden. Willen jullie de foto’s gebruiken voor op een verjaardagstaart of de verjaardagsuitnodigingen? Zorg dan dat je de afspraak op tijd doorgeeft, bij voorkeur uiterlijk 3 weken voor de verjaardag. Voor het maken van die mooie taart en het bestellen van de vlaggetjes hebben we eventjes tijd nodig, ik reken op ongeveer een week. De reservering is definitief zodra de aanbetaling voldaan is.

 

Wat ontvang je?

De Cake Smash Shoot kost € 250,00. Er zullen ruim 25 foto’s gemaakt worden. Deze ontvang je binnen twee weken na de shoot via WeTransfer (mits de factuur voldaan is). Uiteraard zijn alle foto’s bewerkt en geschikt om naar wens af te drukken op groot formaat. Een extra service is het plaatsen van de foto’s op deze site onder klant-login, beveiligd met een wachtwoord (photowall, slideshow & bestelopties). Zo kun je de foto’s ook makkelijk delen met familie en vrienden.

 

 Extra opties

Wil je de serie in een bewaardoosje op USB ontvangen? Dit is tegen een meerprijs mogelijk. Ook kun je een midi- of maxi-album bestellen, deze leveren we standaard met zwart lederen kaft (zie tarieven). Wil je een smaakvol geboortekaartje of iets unieks aan de muur? Ik adviseer jullie graag! Een foto gebruiken voor geboortekaartjes of een foto delen via social media? Geef dit aan mij door, dan zal ik binnen een werkdag een selectie van foto’s aanleveren waaruit jullie kunnen kiezen…

 

Willen jullie de foto's gebruiken voor op een verjaardagstaart of de verjaardagsuitnodigingen? Zorg dan dat je de afspraak op tijd maakt.

Cake Smash
mvdk20130715_0128
mvdk20130715_0138