Cake Smash

Baby’s worden groot en wat gaat dat snel! Een prachtige manier om jullie kleintjes eerste (of tweede) verjaardag te vieren is een Cake Smash shoot.

Kliederboel, maar supergrappig

Deze Cake Smash shoot, die garant staat voor een kliederboel, is super grappig. Jullie kleintje zal het fantastisch vinden en dat zie je terug in een prachtige en originele fotoserie!

 

Wat kun je verwachten bij een Cake Smash shoot?

De taart wordt gemaakt door Maarkelse Zoetigheden en de kleuren worden in overleg met jullie bepaald. Je kunt kiezen voor een grote cupcake of een bolcake model. De taart wordt op de afgesproken datum afgeleverd bij mijn studio. Wij zorgen natuurlijk voor dat de set ingericht is, zodat we direct kunnen wennen aan de omgeving en er niet nog ‘gerommeld’ moet worden. Eerst maken we een serie ‘voor’ foto’s waarna de pret begint…

 

Zelf kunnen jullie kleding en eventuele leuke persoonlijke accessoires meenemen. Zo worden het unieke foto’s afgestemd op jullie wensen. Bij Maarkelse Zoetigheden kun je overigens ook verjaardagstaarten bestellen, zeker een aanrader om de visite mee te verrassen. Niet alleen zien deze taarten er prachtig uit, ze smaken ook nog eens heerlijk!

 

Na de shoot is het mogelijk om jullie kleintje te verschonen, zodat jullie weer fris naar huis kunnen. Wij nemen met plezier het opruimen van de studio voor onze rekening…

 

Hoe reserveer ik?

Gebruik  de bovenstaande reserveerknop en vul het formulier in of bel mij. Graag hoor ik wanneer jullie de shoot willen laten plaatsvinden. Willen jullie de foto’s gebruiken voor op een verjaardagstaart of de verjaardagsuitnodigingen? Zorg dan dat je de afspraak op tijd doorgeeft, bij voorkeur uiterlijk 3 weken voor de verjaardag. Voor het maken van die mooie taart hebben we eventjes tijd nodig, ik reken op ongeveer een week. De reservering is definitief zodra de aanbetaling voldaan is. Na reservering en minimaal 2 weken voor de shoot ontvang je een pdf met daarin alle informatie over de voorbereiding op de shoot en welke kleding je het beste kunt dragen of meenemen. Mocht er toch iets niet duidelijk zijn, neem dan eenvoudig contact met ons op.

 

Wat ontvang je?

Er zullen ruim 25 foto’s gemaakt worden. Deze ontvang je binnen twee weken na de shoot via WeTransfer (mits de factuur voldaan is). Uiteraard zijn alle foto’s bewerkt en geschikt om naar wens af te drukken op groot formaat.Wij bieden bij iedere shoot de mogelijkheid aan tegen meerprijs om een hoogwaardig (mini)album te ontvangen van de gemaakte foto’s. Onze albums bestaan standaard uit 20 stevige lay-flat pagina’s en naar wens kunnen hier diverse opties aan toegevoegd worden (lees hier meer over onze opties). Zo blijven je herinneringen prachtig bewaard en krijgen je foto’s de plek die ze verdienen! Een extra service is het plaatsen van de foto’s op deze site onder klant-login, beveiligd met een wachtwoord (photowall, slideshow & bestelopties). Zo kun je de foto’s ook makkelijk delen met familie en vrienden.

 

 Extra opties

Wil je de serie op USB in een mooi bewaardoosje ontvangen? Dit is tegen een meerprijs mogelijk. Wij bieden daarnaast de keuze om een album en USB in een unieke box te bundelen in 2 formaten. Uiteraard is het mogelijk om een groter of meerdere albums te bestellen, zie hiervoor onze tarieven of neem contact met ons op. Wil je iets unieks aan de muur? Ik adviseer jullie graag! Wil je een smaakvol verjaardagskaartje of graag foto’s delen via social media? Ik zal dan binnen een werkdag een selectie van foto’s aanleveren waaruit jullie kunnen kiezen…

 

Willen jullie de foto's gebruiken voor op een verjaardagstaart of de verjaardagsuitnodigingen? Zorg dan dat je de afspraak op tijd maakt.

Cake Smash
mvdk20130715_0128
mvdk20130715_0138