De Wandeling

Een gezinsfoto staat al heel lang op jullie lijstje. Maar jullie houden niet van geposeerde foto’s? Dan is De Wandeling een ideale en relaxte shoot.

Gezellig, knusse en sfeervolle reportage

Heerlijk wandelen en lekker genieten van de omgeving en elkaar. Persoonlijk, relaxed en vooral uniek, met als resultaat een prachtige ongedwongen reportage.

 

Wat kun je verwachten bij de Wandeling

Een gezellige, knusse en sfeervolle lifestyle reportage van jullie gezin op locatie. Deze locatie wordt samen met jullie gekozen. Dit kan een plek zijn met een speciale betekenis voor jullie of gewoon een omgeving die jullie aanspreekt. In ongeveer 1,5 uur lopen we een rondje, waarbij de nadruk ligt op het plezier van het moment en de interactie tussen elkaar. Niets moet en alles mag.

 

Hoe reserveer ik?

Reserveren kan via de bovenstaande reserveerknop, vul het formulier in of bel. Geef bij het reserveren aan om hoeveel personen het gaat. In overleg bepalen we op welke locatie we gaan fotograferen. De reservering is definitief zodra de aanbetaling voldaan is. Ca. 2 weken voor de shoot ontvang je een pdf met daarin alle informatie over de voorbereiding op de shoot en welke kleding je het beste kunt dragen of meenemen. Mocht er toch iets niet duidelijk zijn, neem dan eenvoudig contact met ons op.

 

Wat ontvang je?

Je ontvangt ongeveer 25-50 bewerkte foto’s binnen 2 weken na de shoot, mits de factuur voldaan is en deze serie leveren we altijd af in kleur. De foto’s zijn van hoge kwaliteit en geschikt om naar wens af te drukken op groot formaat.Wij bieden bij iedere shoot de mogelijkheid aan tegen meerprijs om een hoogwaardig (mini)album te ontvangen van de gemaakte foto’s. Onze albums bestaan standaard uit 20 stevige lay-flat pagina’s en naar wens kunnen hier diverse opties aan toegevoegd worden (lees hier meer over onze opties). Zo blijven je herinneringen prachtig bewaard en krijgen je foto’s de plek die ze verdienen!

 De foto’s worden als extra service op deze site geplaatst onder klant-login, uiteraard beveiligd met een wachtwoord (photowall, slideshow & bestelopties). Zo kun je de foto’s ook makkelijk delen met familie en vrienden.

 

Extra opties

Wil je de serie op USB in een mooi bewaardoosje ontvangen? Dit is tegen een meerprijs mogelijk. Wij bieden daarnaast de keuze om een album en USB in een unieke box te bundelen in 2 formaten. Uiteraard is het mogelijk om een groter of meerdere albums te bestellen, zie hiervoor onze tarieven of neem contact met ons op. Of wil je iets unieks aan de muur? Ik adviseer jullie graag! Een foto delen via social media? Geef dit aan mij door, dan zal ik binnen een werkdag een selectie van foto’s aanleveren waaruit jullie kunnen kiezen…

 

Stem jullie kleding op elkaar af, dat geeft eenheid in de foto’s. Natuurlijk is dit ook een leuke shoot voor vriendinnen of collega’s.

Jong gezin
kinderfotografie-happix-markelo-MVDK-20170410-6681
kinderfotografie-babyfotografie-newborn-happix-markelo-MVDK_20151101_4813