Geboortefotografie

Zijn jullie al een beetje gewend aan jullie zwangerschap? Wat gaat het allemaal toch snel. Nog eventjes en jullie kunnen je kleintje welkom heten in deze wereld… Een bevalling is één van de mooiste momenten uit jullie leven en iedere bevalling is uniek!

Een intense ervaring

Als geboortefotograaf fotografeer ik voor jullie de emotionele en bijzondere momenten voor, tijdens en na de bevalling. Professioneel, met gevoel voor emotie, sfeer en schoonheid. Zo kunnen jullie je concentreren op elkaar en het moment intens ervaren.

 

Wat kun je verwachten bij geboortefotografie?

Jullie willen graag alle bijzonderheden tijdens een bevalling vastgelegd hebben voor later. Alle emoties, van intense pijn tot puur geluk, speciale momenten en kleine details van de bevalling, smaakvol en met klasse. Als geboortefotograaf ben ik professioneel, respectvol en rustig. Ik ben er, maar ook weer niet. Want dit is jullie moment. Soms wordt een thuisbevalling toch een ziekenhuisbevalling. Dan leg ik deze momenten ook vast en ga gewoon verder met de reportage op het ziekenhuis.

 

Zodra de kleine er is, ga ik gewoon door met fotograferen. Waarschijnlijk zullen jullie hier weinig van merken, want de spanning komt dan meestal vol tot ontlading. Dat eerste huiltje en het besef dat jullie kleintje op de grote wereld is, uitwisseling van blikken, maar ook het doorknippen van de navelstreng leg ik vast. Jullie kunnen het moment en elkaar intens beleven, dan ik zorg voor een mooie reportage. De hele reportage fotografeer ik met natuurlijk of bestaand licht en flits niet, dat is minder storend voor jullie en vriendelijker voor jullie kleintje. Omdat ik ervoor kies om niet te flitsen, worden deze foto’s standaard in zwart/wit aangeleverd.

 

Hoe reserveer ik?

Reserveer vrijblijvend met de bovenstaande reserveerknop, vul het formulier in of bel mij. Vermeld de uitgerekende datum en geef enkele voorkeursdata aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij voorkeur bij jullie thuis. We kunnen elkaar dan een beetje leren kennen en de wensen en verwachtingen doorspreken. Zitten we op een lijn en mag ik jullie bevalling fotograferen, dan is de reservering definitief zodra de aanbetaling is voldaan. Als geboortefotograaf sta ik vanaf week 38 van jullie zwangerschap 24/7 stand-by. Een bevalling laat zich meestal niet plannen, beginnen de weeën? Dan hebben we eerst telefonisch contact. Vanaf het moment dat de bevalling goed op gang is, ben ik erbij. Ongeacht of het thuis, in het kraamhotel of in het ziekenhuis is.

 

Ca. 6 voor de shoot ontvang je een pdf met daarin alle informatie over de voorbereiding op de shoot en met bijvoorbeeld kledingtips en andere handige info. Mocht er toch iets niet duidelijk zijn, neem dan eenvoudig contact met ons op.

 

Ik maak  1 tot maximaal 2 reserveringen voor geboortereportages per maand.

 

Wat ontvang je?

Er zijn 2 varianten van de NewLife geboortefotografie. Bij de spontane variant start de bevalling op een natuurlijke wijze. Bij de geplande bevalling is de datum waarop ingeleid of de keizersnede gepland is al bekend. Je ontvangt alle foto’s binnen 2 weken na de shoot, mits de factuur voldaan is. Deze serie leveren we altijd af in een mix van kleur en zwart-wit, omdat door kunstlicht de kleuren niet altijd mooi zijn. De foto’s zijn van hoge kwaliteit en geschikt om naar wens af te drukken op groot formaat.

 

Wij bieden bij iedere shoot de mogelijkheid aan tegen meerprijs om een hoogwaardig (mini)album te ontvangen van de gemaakte foto’s. Onze albums bestaan standaard uit 20 stevige lay-flat pagina’s en naar wens kunnen hier diverse opties aan toegevoegd worden (lees hier meer over onze opties). Zo blijven je herinneringen prachtig bewaard en krijgen je foto’s de plek die ze verdienen! De foto’s worden als extra service op deze site geplaatst onder klant-login, uiteraard beveiligd met een wachtwoord (photowall, slideshow & bestelopties). Zo kun je de foto’s ook makkelijk delen met familie en vrienden.

 

Extra opties

Wil je de serie op USB in een mooi bewaardoosje ontvangen? Dit is tegen een meerprijs mogelijk. Wij bieden daarnaast de keuze om een album en USB in een unieke box te bundelen in 2 formaten. Uiteraard is het mogelijk om een groter of meerdere albums te bestellen, zie hiervoor onze tarieven of neem contact met ons op. Wil je een foto gebruiken voor geboortekaartjes of kun je niet wachten om foto’s te delen via social media? Geef dit aan ons door. Dan zal ik binnen een werkdag een selectie van foto’s aanleveren waaruit jullie kunnen kiezen.

 

Stel de verloskundige of gynaecoloog vooraf op de hoogte dat er een geboortefotograaf aanwezig zal zijn tijdens de bevalling.

geboortefotografie-happix-markelo-MVDK_20150817_0019
geboortefageboortefotografie-newlife-photography-markelo-MVDK_20150817_0044otografie-happix-markelo-MVDK_20150817_0044
geboortefotografie-newlife-photography-markelo-MVDK_20150817_0030