Jong Gezin

Met foto’s leggen we momenten in ons leven vast, waar we later nog met plezier aan terugdenken. In een gezin met jonge kinderen is het vaak druk. Neem de tijd om ook deze fase in jullie gezin vast te leggen, als een waardevolle herinnering voor later.

Het juiste moment in de juiste setting

Met een druk gezin, zeker als je jonge kinderen hebt, is het al een hele uitdaging alles in goede banen te leiden. Met z’n allen op de foto lijkt haast een onmogelijke onderneming. Juist als moeder van 2 kinderen en fotograaf weet ik hoe belangrijk het is om je gezin op het juiste moment in de juiste setting op een foto vast te leggen. Jullie kinderen zullen het later zeker kunnen waarderen.

 

Wat kun je verwachten bij een Jong gezin shoot?

Ik fotografeer (buiten)locatie of in de studio (tot max 6 personen). Gaan we buiten fotograferen maar is het slecht weer? Dan overleggen we of we de shoot naar de studio of een binnenlocatie kunnen verplaatsen. Willen jullie toch liever buiten, dan zullen we een nieuwe datum plannen. Ik fotografeer zowel het hele gezin, diverse samenstellingen en ieder apart. De shoot duurt ongeveer 45 minuten en het is mogelijk om kleine kledingwissels te doen. Neem zelf kleding en accessoires (of knuffels) mee naar de shoot om de foto’s persoonlijker te maken.

 

Hoe reserveer ik?

Reserveren kan via de bovenstaande reserveerknop, vul het formulier in of bel. Geef bij het reserveren aan om hoeveel personen het gaat. Tot 6 personen zou het kunnen het in de studio. Zijn het er meer? Dan gaan we zeker naar een buitenlocatie in overleg. De reservering is definitief zodra de aanbetaling gedaan is.

 

Wat ontvang je?

De Jong gezin Shoot kost € 195,00. Je ontvangt ongeveer 25-50 bewerkte foto’s binnen 2 weken na de shoot, mits de factuur voldaan is. Jullie kunnen kiezen tussen studio- of lifestyleshoot waarbij kledingwissels mogelijk zijn. Deze serie leveren we altijd af in kleur. De foto’s zijn van hoge kwaliteit en geschikt om naar wens af te drukken op groot formaat. De foto’s worden als extra service op deze site geplaatst onder klant-login, uiteraard beveiligd met een wachtwoord (photowall, slideshow & bestelopties). Zo kun je de foto’s ook makkelijk delen met familie en vrienden.

 

Extra opties

Wil je de serie in een bewaardoosje op USB ontvangen? Dit is tegen een meerprijs mogelijk. Wil je dat ik voor jullie een speciaal midi- of maxi-album samenstel? Dan leveren we deze standaard met zwart lederen kaft (zie tarieven). Of wil je iets unieks aan de muur? Ik adviseer jullie graag! Een foto delen via social media? Geef dit aan mij door, dan zal ik binnen een werkdag een selectie van foto’s aanleveren waaruit jullie kunnen kiezen.

 

Er zijn zoveel redenen om een familiefoto's te laten maken, bijvoorbeeld als cadeau voor de grootouders of het gezin zelf. Het is een blijvend aandenken.

newlife-photography-marian-waanders-_dsc1552
fotoshoot-jong-gezinnewlife-photography-markelo-newlife-photography-markelo-marian-waanders-verzinhet-fotografie-MVDK_20160924_4070
Jong gezin