Kids

Investeren in toekomstige herinneringen, want de kinderperiode gaat o, zo snel voorbij! Eigen kinderfoto’s brengen nog een glimlach op je gezicht. Want daaraan zitten herinneringen gekleefd. Alleen daarom al is een Kids shoot de moeite waard!

Opgroeien gaat in een razend tempo

Kids zijn spontaan, vrolijk en een tikkie ondeugend. Heerlijk! Ze laten al zien wat voor fantastische ‘grote mensen’ ze gaan worden. En opgroeien doen ze in een razend tempo. Iedere leeftijd, is een goed moment voor een eigentijds en spontaan kinderportret.

 

Wat kun je verwachten bij de Kids shoot?

Kinderen fotografeer ik op buitenlocaties of in de studio. Het liefst precies zoals ze zijn, zonder ze te laten poseren. Ik wil graag ieder individueel karakter naar boven halen. Zo wordt het kijken naar het portret voor jullie een feestje van herkenning! Gaan we buiten fotograferen maar is het weer slecht? Dan overleggen we of we de Kids shoot naar de studio of een binnenlocatie kunnen verplaatsen. Willen jullie toch liever buiten, dan zullen we een nieuwe datum plannen. De shoot duurt ongeveer 45 minuten en het is mogelijk om kleine kledingwissels te doen. Neem zelf kleding en accessoires (of knuffels) mee naar de shoot. Daarmee maken we de foto’s uniek!

 

Hoe reserveer ik?

Reserveren kan via de bovenstaande reserveerknop, vul het formulier in of bel. Geef bij het reserveren aan om hoeveel personen het gaat. Tot 6 kinderen kan het in de studio. Zijn er meer kinderen? Dan gaan we naar een buitenlocatie in overleg. De reservering is definitief zodra de aanbetaling voldaan is.

 

Wat ontvang je?

De Kids shoot kost € 195,00. Je ontvangt ongeveer 25-50 foto’s binnen 2 weken na de shoot, mits de factuur voldaan is. Jullie kunnen kiezen tussen studio- of lifestyleshoot waarbij kledingwissels mogelijk zijn. Deze serie leveren we altijd af in kleur. De foto’s zijn van hoge kwaliteit en geschikt om naar wens af te drukken op groot formaat. De foto’s worden als extra service op deze site geplaatst onder klant-login, uiteraard beveiligd met een wachtwoord (photowall, slideshow & bestelopties). Zo kun je de foto’s ook makkelijk delen met familie en vrienden.

 

Extra opties

Wil je de serie in een bewaardoosje op USB ontvangen? Dit is tegen een meerprijs mogelijk. Ook kun je een midi- of maxi-album bestellen. Deze lever ik standaard met zwart lederen kaft (zie tarieven). Wil je iets unieks aan de muur, dan adviseer ik jullie graag! Een foto delen via social media? Geef dit aan mij door, dan zal ik binnen een werkdag een selectie van foto’s aanleveren waaruit jullie kunnen kiezen.

 

Ook leuk om een kids portret cadeau te geven aan grootouders of familieleden.

newborn-babyfotografie-happix-markelo-MVDK_20160319_6311
kinderfotografie-happix-markelo-MVDK-20170204-7493
newlife-photography-marian-waanders-mvdk_20150610_0125