Lifestyle reportage

Willen jullie graag een blijvende herinnering aan de bijzondere eerste periode in het leven van jullie kindje? Houden jullie niet van geposeerde foto’s? Dan is een Lifestyle reportage bij jullie thuis de perfecte oplossing! Newborn, maar dan anders. Persoonlijk, relaxed en vooral: uniek!

Newborn, maar dan anders…

Ongedwongen gefotografeerd worden in jullie eigen omgeving, waarbij er aandacht is voor ieder lid van het gezin. Thuis heb jullie alles voor je kindje bij de hand, dat is ontspannen voor jullie en je baby en dat zie je terug in de foto’s…

 

Wat kun je verwachten bij een lifestyle reportage?

Deze reportage vindt plaats in de eerste weken na de geboorte, meestal tussen de 1e en 8e week. De kaartjes hangen nog in de kamer, de ooievaar staat in de tuin en er worden nog volop beschuit met muisjes gegeten. De reportage vindt thuis plaats. In overleg bepalen we wat de beste tijd is. Ik fotografeer ongeveer 1,5 uur met natuurlijk licht. De reportage wordt vaak gemaakt in de babykamer, slaapkamer en woonkamer. Het is prettig dat deze ruimtes een aangename temperatuur hebben en er opgeruimd uitziet. Stem jullie kleding op elkaar af. Meestal werken pasteltinten hiervoor het beste, wees voorzichtig met patronen en prints.

 

Ik fotografeer zoveel mogelijk de situaties die zich in het dagelijks leven voordoen, zoals het knuffelen, interactie tussen ouders en kind(eren) slapen, voeden, het badje. Natuurlijk maak ik ook een babyportretje om mee te pronken. Jullie kunnen gewoon genieten van de fijne momenten die zich voordoen en relaxen. Je hoeft niets bijzonders te doen of te poseren.

 

Wat ontvang je?

Je ontvangt ca. 20 foto’s binnen 2 weken na de shoot, mits de factuur voldaan is. Deze serie leveren we af in kleur en soms in zwartwit. De foto’s zijn van hoge kwaliteit en geschikt om naar wens af te drukken op groot formaat.Wij bieden bij iedere shoot de mogelijkheid aan tegen meerprijs om een hoogwaardig (mini)album te ontvangen van de gemaakte foto’s. Onze albums bestaan standaard uit 20 stevige lay-flat pagina’s en naar wens kunnen hier diverse opties aan toegevoegd worden (lees hier meer over onze opties). Zo blijven je herinneringen prachtig bewaard en krijgen je foto’s de plek die ze verdienen! Als extra service worden de foto’s op deze site geplaatst onder klant-login, uiteraard beveiligd met een wachtwoord (photowall, slideshow & bestelopties). Zo kun je de foto’s ook makkelijk delen met familie en vrienden.

 

Hoe reserveer ik?

Reserveer bij voorkeur al tijdens je zwangerschap, dit kan via de bovenstaande reserveerknop en vul het formulier in of bel. Vermeld de uitgerekende datum. In de weken na de uitgerekende datum houd ik dan ruimte vrij in mijn agenda. Zodra jullie baby is geboren maken we de definitieve afspraak. De reservering is definitief zodra de aanbetaling gedaan is. Ca. 3-4 weken voor de shoot ontvang je een pdf met daarin alle informatie over de voorbereiding op de shoot en welke kleding je het beste kunt dragen of meenemen. Mocht er toch iets niet duidelijk zijn, neem dan eenvoudig contact met ons op.

 

Extra opties

Wil je de serie op USB in een mooi bewaardoosje ontvangen? Dit is tegen een meerprijs mogelijk. Wij bieden daarnaast de keuze om een album en USB in een unieke box te bundelen in 2 formaten. Uiteraard is het mogelijk om een groter of meerdere albums te bestellen, zie hiervoor onze tarieven of neem contact met ons op. Wil je een smaakvol geboortekaartje of iets unieks aan de muur? Ik adviseer jullie graag! Een foto delen via social media? Geef dit aan mij door, dan zal ik binnen een werkdag een selectie van foto’s aanleveren waaruit jullie kunnen kiezen.

 

Stem jullie kleding op elkaar af, meestal werken pasteltinten hiervoor het beste.

fotoshoot-newlife-photography-markelo-MVDK-20170621-2467-bewerkt
fotoshoot-newlife-photography-markelo-MVDK-20170621-2473
familiefotografie-newborn-babyfotografie-happix-markelo-MVDK_20141115_0269-bewerkt