Newborn

Gefeliciteerd, jullie worden (of zijn) de kersverse ouders van een prachtige baby! Laat daarom jullie kleintje fotograferen, als herinnering aan deze speciale tijd…

Ze groeien razendsnel op, vergeet niet te genieten!

Veel kersverse mama’s en papa’s willen een onvergetelijke herinnering aan hun jongste spruit. Een baby verandert iedere dag, vooral in deze beginperiode. Al na enkele weken heeft je pasgeboren kindje een ander gezichtje. Ze groeien razendsnel op, vergeet niet te genieten!

 

Wat kun je verwachten bij een Newbornshoot?

In de studio zorg ik ervoor dat de omgevingstemperatuur behaaglijk is voor jullie baby. En bij het fotograferen van jullie kindje blijf je dichtbij. Dat is veilig en vertrouwd. Ik doe er alles aan om het jullie kleintje zo comfortabel mogelijk te maken voor een optimaal resultaat. Neem zelf kleding, knuffels of mutsjes mee naar de shoot. Daarmee maken we de foto’s uniek!

 

Hoe reserveer ik?

Gebruik de bovenstaande reserveerknop en vul het formulier in of bel ons en geef de uitgerekende data aan. Zodra jullie baby geboren is, nemen jullie contact op om af te spreken. Het liefst plan ik deze shoot binnen 2 weken na de geboorte. Waarom? Jullie baby is dan nog flexibel door de periode van negen maanden in mama’s buik, en kan makkelijk in aandoenlijke poses te liggen. De reservering is definitief zodra de aanbetaling gedaan is.

 

Wat ontvang je?

Een Newborn shoot kost € 250,00. Hiervoor fotograferen we ongeveer 2 uur met als resultaat ruim 30 bewerkte foto’s in kleur. Ik gebruik enkele verschillende sets in de studio. De bestanden in hoge resolutie ontvang je binnen 2 weken na de shoot via WeTransfer, zodra de factuur voldaan is. De foto’s worden als extra service op deze site geplaatst onder klant-login, uiteraard beveiligd met een wachtwoord (photowall, slideshow & bestelopties). Zo kun je de foto’s ook makkelijk delen met familie en vrienden.

 

Extra opties

Wil je de serie in een bewaardoosje op USB ontvangen? Dit is tegen een meerprijs mogelijk. Ook kun je een midi- of maxi-album bestellen. Deze leveren we standaard met zwart lederen kaft (zie tarieven). Een foto gebruiken voor geboortekaartjes of een foto delen via social media? Geef dit aan mij door, dan zal ik binnen een werkdag een selectie van foto’s aanleveren waaruit jullie kunnen kiezen.

 

Wellicht is het jullie al opgevallen dat opa en oma regelmatig op de stoep staan? Verras daarom jullie trotse ouders met een prachtig minialbum van de Newbornshoot, succes gegarandeerd!

newlife-photography-marian-waanders-mvdk20140908_0055
newlife-photography-marian-waanders-mvdk_20151102_5005
newlife-photography-marian-waanders-mvdk_20141115_0254