Welkom op de Wereld

Jullie willen heel graag die eerste bijzondere momenten van jullie kleintje in deze wereld vastgelegd hebben. Maar past de aanwezigheid van een geboortefotograaf niet bij jullie? Dan is dit de perfecte shoot!

 

Vanaf half september tot half november is er weer ruimte om een geboortereportage te boeken.

Fotografie net na de bevalling

Pfff, de bevalling is achter de rug en jullie kleine wondertje is geboren. Er gebeuren nu zoveel dingen tegelijk. Deze bijzondere momenten fotografeer ik met gevoel voor detail, schoonheid en sfeer. Zodat deze kostbare momenten vereeuwigd zijn voor de toekomst.

 

Wat kun je verwachten bij een Welkom op de Wereld shoot?

Vooraf hebben we afgesproken wat belangrijke momenten voor jullie zijn, die ik voor jullie vast moet leggen. Je kunt hierbij denken aan het opmeten, wegen, kennismaken met broertjes en/of zusjes, de eerste fles of voor het eerst aan de borst te fotograferen. Jullie kunnen het moment en elkaar intens beleven, ik zorg voor een mooie reportage…

 

Op de gang wacht ik netjes tot jullie baby geboren is. Zodra ik het seintje krijg dat ik mag binnenkomen, begin ik te fotograferen en leg ik voor jullie de eerst uren van het prille leventje vast. Ik fotografeer met natuurlijk of bestaand licht en flits niet, dat is minder storend voor jullie en vriendelijker voor jullie kleintje. Omdat ik ervoor kies om niet te flitsen, worden deze foto’s standaard in zwart-wit aangeleverd.

 

Hoe reserveer ik?

Reserveren gaat via bovenstaande reserveerknop, vul het formulier in of bel mij. Vermeld de uitgerekende datum en geef enkele voorkeursdata aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij voorkeur bij jullie thuis. We kunnen elkaar dan een beetje leren kennen en de wensen en verwachtingen doorspreken. Zitten we op een lijn en mag ik jullie direct na de bevalling fotograferen, dan is de reservering definitief zodra de aanbetaling is gedaan. Vanaf week 38 van jullie zwangerschap sta ik 24/7 stand-by. Beginnen de weeën, dan geven jullie dit telefonisch door. Zodra de bevalling de laatste fase in gaat, kom ik jullie kant op. Ongeacht of het thuis, in het ziekenhuis of in het kraamhotel is.

 

Ca. 6 weken voor de shoot ontvang je een pdf met daarin alle informatie over de voorbereiding op de shoot met diverse tips en trucs. Mocht er toch iets niet duidelijk zijn, neem dan eenvoudig contact met ons op.

Ik maak maximaal 1 tot 2 reserveringen voor de Welkom op de Wereld shoot per maand.

 

Wat ontvang je?

Je ontvangt alle foto’s binnen 2 weken na de shoot, mits de factuur voldaan is. Deze serie leveren we altijd af in een mix van kleur en zwart-wit, omdat door kunstlicht de kleuren niet altijd mooi zijn. De foto’s zijn van hoge kwaliteit en geschikt om naar wens af te drukken op groot formaat. Wij bieden bij iedere shoot de mogelijkheid aan tegen meerprijs om een hoogwaardig (mini)album te ontvangen van de gemaakte foto’s. Onze albums bestaan standaard uit 20 stevige lay-flat pagina’s en naar wens kunnen hier diverse opties aan toegevoegd worden (lees hier meer over onze opties). Zo blijven je herinneringen prachtig bewaard en krijgen je foto’s de plek die ze verdienen! De foto’s worden als extra service op deze site geplaatst onder klant-login, uiteraard beveiligd met een wachtwoord (photowall, slideshow & bestelopties). Zo kun je de foto’s ook makkelijk delen met familie en vrienden.

 

Extra opties

Wil je de serie op USB in een mooi bewaardoosje ontvangen? Dit is tegen een meerprijs mogelijk. Wij bieden daarnaast de keuze om een album en USB in een unieke box te bundelen in 2 formaten. Uiteraard is het mogelijk om een groter of meerdere albums te bestellen, zie hiervoor onze tarieven of neem contact met ons op. Wil je een smaakvol geboortekaartje of iets unieks aan de muur? Wij adviseren jullie graag! Wil je een foto gebruiken voor geboortekaartjes of kun je niet wachten om foto’s te delen via social media? Geef dit aan mij door. Dan zal ik binnen een werkdag een selectie van foto’s aanleveren waaruit jullie kunnen kiezen.

 

Ook bij de Welkom op de Wereldshoot is het handig om de verloskundige en/of gynaecoloog vooraf op de hoogte te brengen dat er een fotograaf aanwezig zal zijn vanaf het moment van de geboorte.

geboortefotografie newlife photography door marian waanders
geboortefotografie, het weegmoment vastgelegd door NewLife Photography