NewMama

Wat geweldig, je wordt mama! Je hebt het vast al gemerkt, dit is een bijzondere fase in je leven. Je lijf verandert, je buikje wordt boller en je voelt het nieuwe leven. NewMama is onze zwangerschapsfotografie.

Herinnering aan een heel bijzondere fase in je leven…

Laat mij je prachtige zwangere buik fotograferen. Een prima begin van het babyalbum van jullie kindje. En natuurlijk zijn papa & eventuele broertjes en/of zusjes ook van harte welkom!

 

Wat kun je verwachten bij een NewMama shoot?

Het beste moment om een NewMama shoot te maken is ongeveer rond de 30-35 weken. Je hebt dan een mooie ronde buik en voelt je nog fit genoeg. Reserveren kan natuurlijk eerder. De meeste reserveringen ontvang ik tussen de 20ste en 30ste week van de zwangerschap.

 

Een NewMama shoot neemt ongeveer 1 uur in beslag. Er is ruim voldoende tijd om eventueel van kleding te veranderen of om met gezinsleden gefotografeerd te worden. We nemen te tijd voor de shoot en jij, als mama, bepaalt het tempo. Net als bij de Newborn kun je kiezen voor een studioshoot of een lifestyleshoot in je eigen omgeving of op locatie. Kies de vorm die bij je past en geef je voorkeur door bij het reserveren van een datum.

 

Hoe reserveer ik?

Reserveren kan via de bovenstaande reserveerknop, vul het formulier in of bel ons. Vermeld de uitgerekende datum en geef enkele voorkeursdata aan voor de shoot. De reservering is definitief zodra de aanbetaling gedaan is. Ca. 2 weken voor de shoot ontvang je een pdf met daarin alle informatie over de voorbereiding op de shoot en welke kleding je het beste kunt dragen of meenemen. Mocht er toch iets niet duidelijk zijn, neem dan eenvoudig contact met ons op.

 

 Wat ontvang je?

Je ontvangt ruim 20 foto’s via WeTransfer. Alle foto’s zijn bewerkt in kleur en geschikt om naar wens af te drukken op groot formaat. Je ontvangt de foto’s binnen 2 weken na de shoot, mits de factuur voldaan is. Wij bieden bij iedere shoot de mogelijkheid aan tegen meerprijs om een hoogwaardig (mini)album te ontvangen van de gemaakte foto’s. Wij bieden bij iedere shoot de mogelijkheid aan tegen meerprijs om een hoogwaardig (mini)album te ontvangen van de gemaakte foto’s. Onze albums bestaan standaard uit 20 stevige lay-flat pagina’s en naar wens kunnen hier diverse opties aan toegevoegd worden (lees hier meer over onze opties). Zo blijven je herinneringen prachtig bewaard en krijgen je foto’s de plek die ze verdienen! De foto’s worden als extra service op deze site geplaatst onder klant-login, uiteraard beveiligd met een wachtwoord (photowall, slideshow & bestelopties). Zo kun je de foto’s ook makkelijk delen met familie en vrienden.

 

Extra opties

Wil je de serie op USB in een mooi bewaardoosje ontvangen? Dit is tegen een meerprijs mogelijk. Wij bieden daarnaast de keuze om een album en USB in een unieke box te bundelen in 2 formaten. Uiteraard is het mogelijk om een groter of meerdere albums te bestellen, zie hiervoor onze tarieven of neem contact met ons op.

 

Draag geen strakke of knellende kleding in de uren voor de shoot. Strakke en knellende kleding laten afdrukken achter in de huid en die zie je terug op de foto’s.

zwangerschapsfotografie-happix-markelo-MVDK_20160319_6297
zwangerschapsfotografie-happix-markelo-MVDK20140908_0018
fotoshoot-newlife-photography-markelo-newlife-photography-markelo-marian-waanders-verzinhet-fotografie-MVDK_20160302_6127