NewMama

Wat geweldig, je wordt mama! Je hebt het vast al gemerkt, dit is een bijzondere fase in je leven. Je lijf verandert, je buikje wordt boller en je voelt het nieuwe leven. NewMama is onze zwangerschapsfotografie.

Herinnering aan een heel bijzondere fase in je leven…

Laat mij je prachtige zwangere buik fotograferen. Een prima begin van het babyalbum van jullie kindje. En natuurlijk zijn papa & eventuele broertjes en/of zusjes ook van harte welkom!

 

Wat kun je verwachten bij een NewMama shoot?

Het beste moment om een NewMama shoot te maken is ongeveer rond de 30-35 weken. Je hebt dan een mooie ronde buik en voelt je nog fit genoeg. Reserveren kan natuurlijk eerder. De meeste reserveringen ontvang ik tussen de 20ste en 30ste week van de zwangerschap.

 

Een NewMama shoot neemt ongeveer 1 uur in beslag. Er is ruim voldoende tijd om eventueel van kleding te veranderen of om met gezinsleden gefotografeerd te worden. We nemen te tijd voor de shoot en jij, als mama, bepaalt het tempo. Net als bij de Newborn kun je kiezen voor een studioshoot of een lifestyleshoot in je eigen omgeving of op locatie. Kies de vorm die bij je past en geef je voorkeur door bij het reserveren van een datum.

 

Hoe reserveer ik?

Reserveren kan via de bovenstaande reserveerknop, vul het formulier in of bel ons. Vermeld de uitgerekende datum en geef enkele voorkeursdata aan voor de shoot. De reservering is definitief zodra de aanbetaling gedaan is.

 

 Wat ontvang je?

De NewMama shoot kost € 195,00. Hiervoor ontvang je ruim 20 foto’s via WeTransfer. Alle foto’s zijn bewerkt in kleur en geschikt om naar wens af te drukken op groot formaat. Je ontvangt de foto’s binnen 2 weken na de shoot, mits de factuur voldaan is. De foto’s worden als extra service op deze site geplaatst onder klant-login, uiteraard beveiligd met een wachtwoord (photowall, slideshow & bestelopties). Zo kun je de foto’s ook makkelijk delen met familie en vrienden.

 

Extra opties

Wil je de serie in een bewaardoosje op USB ontvangen? Dit is tegen een meerprijs mogelijk. Ook kun je een midi- of maxi-album bestellen. Deze leveren we standaard met zwart lederen kaft (zie tarieven). Heb je een foto nodig voor de geboortekaartjes of kun je niet wachten om een aantal foto’s te delen via social media? Geeft dit even aan mij door. Dan zal ik binnen een werkdag een selectie van foto’s aanleveren waaruit jullie kunnen kiezen.

 

Draag geen strakke of knellende kleding in de uren voor de shoot. Strakke en knellende kleding laten afdrukken achter in de huid en die zie je terug op de foto’s.

zwangerschapsfotografie-happix-markelo-MVDK_20160319_6297
zwangerschapsfotografie-happix-markelo-MVDK20140908_0018
fotoshoot-newlife-photography-markelo-newlife-photography-markelo-marian-waanders-verzinhet-fotografie-MVDK_20160302_6127