Loader
 

Over mij

Wat leuk dat je even rond kijkt op mijn site! Mijn naam is Marian Waanders en ik ben als jongste in een gezin van 2 meiden en ben opgegroeid op de boerderij in Enter. Net zoals zo veel fotografen was ik al jong bezig met het fotograferen van de wereld om me heen. Met foto’s kun je een verhaal vertellen en herinneringen vastleggen die met de jaren steeds waardevoller worden. Met dit idee in mijn achterhoofd was de keuze voor een kunstopleiding een logisch gevolg. De technische kant van fotografie leerde ik op de Fotovakschool en als assistent voor diverse fotografen.

Voor mij is fotografie veel meer dan een passie, het is een lifestyle. Ik denk in beelden en zie overal mogelijkheden om mensen en locaties mooi in beeld te brengen. Na eerst opdrachten aan te nemen in de vriendenkring, werd er steeds vaker naar mijn tarieven gevraagd. In 2011 ben ik daarom gestart met ondernemen in mijn huidige woonplaats Markelo. In 2016 kwam hier NewLife Photography bij speciaal voor jonge en aanstaande gezinnen. “En hoe de zaken nu gaan? Het bevalt prima!”

Meer weten? Neem dan een kijkje op mijn Instagram of Facebook. Ben je geïnteresseerd in een fotoshoot? In mijn portfolio krijg je een mooi overzicht van recent werk of neem vrijblijvend contact met me op via het contactformulier! Binnenkort hoop ik over en vaste studioruimte te beschikken, waarbij het spontaan binnenlopen door mij zeer gewaardeerd wordt.

Dus wellicht tot snel! Liefs Marian

En verder…

Zentangle – vliegvissen (zou ik weer eens mee moeten beginnen) – Stichting De Kaasfabriek Markelo – Maarkelsnieuws – ossehoornblazen – scanography – schilderen – klussen – koken & bakken – fotograferen – bankhangen en tv kijken (heerlijk) – yoga –  Medisch Fotograaf – muziek (heel belangrijk) – lopen op blote voeten (zomer en winter) – VerzinHet Fotografie – tradities – lezen (e-readerfan) – tuinieren – wandelen – Fotostudio Markelo – Netflix – ketelkoken – bedrijfshulpverlener (BHV)

Copyright

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Marian Waanders (NewLife Photography & VerzinHet Fotografie). Deze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, online of offline. Onze algemene voorwaarden kun je hier downloaden.