Loader
 

NewLife pakketten

Iedere fase in het leven een feestje om te fotograferen. Ik heb iets met het voorbijgaan van momenten: mooie, lieve, emotionele momenten. Die wil ik voor je vastleggen, zodat je deze voor altijd kunt bewaren als meer dan een herinnering. Ik bied diverse fotografie pakketten aan die perfect aansluiten bij jonge en aanstaande gezinnen.

 

NewLife Photography is gevestigd in Markelo. Fotograferen doe ik op locatie en in de studio, afhankelijk van wat je wensen zijn. Laat je inspireren en ontdek de mogelijkheden. Hieronder vindt je meer informatie over de verschillend shoots bij NewLife Photography. Wil je meer weten of heb je vragen? Bel 0547-820 995 of mail naar info@newlifephotography.nl

Copyright

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Marian Waanders (NewLife Photography & VerzinHet Fotografie). Deze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, online of offline. Onze algemene voorwaarden kun je hier downloaden.