Vriendendienst

Bewijs elkaar een vriendendienst en verdien allebei eenvoudig 10,- korting! Laat een vriendin, vriend, familielid, collega of wie dan ook via jou een fotoshoot boeken bij NewLife Photography. En ontvang allebei 10 euro korting. Want:

Je vrienden zijn goud waard!

Je vrienden gun je altijd het beste, daarom is er de vriendendienst van NewLife Photography. Voor iedereen die via jou een boeking voor een fotoshoot maakt, ontvangen jullie allebei € 10,- korting! Dat is makkelijk verdiend. Zo werkt het:

 

1. Boek zelf een fotoshoot bij NewLife Photography
2. Vertel je vriend(in) om een fotoshoot boeken en hierbij jouw naam door te geven
3. Ontvang allebei € 10,- korting op je factuur

 

Bij deelname aan de NewLife Photography ‘Vriendendienst’ actie gelden de volgende voorwaarden:

 

  • De actie loopt van 1 januari 2018 tot 31 december 2018. Alle boekingen binnen deze periode kunnen deelnemen aan de vriendendienst.
  • Boek een fotoshoot bij NewLife Photography
  • Je boeking moet aanbetaald zijn, pas daarna ontvangt je vriend(in) €10,00 korting op de volgende boeking.
  • Het geldbedrag wordt niet in contanten uitbetaald. Jij en jouw vriend(in) ontvangt de €10,00 korting op de factuur of een tegoedbon voor een bestelling.
  • NewLife Photography behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden te allen tijde op enige wijze te wijzigen of aan te vullen zonder daarvan nadere aankondiging te doen.
  • NewLife Photography behoudt zich het recht voor om de actie te allen tijde stop te zetten zonder daarvan nadere aankondiging te doen.
vriendendienst-newlife-photography-1
vriendendienst-newlife-photography-2
vriendendienst-newlife-photography-3